Selecteer een pagina

Over SBoW

Elisabeth

van der Meer

Coach en trainer

 

Elisabeth van der Meer, de eigenaar, coach en trainer van Sound Bytes of Wisdom heeft een 40 jaar lange carrière als ondernemer:
Na het VWO, bracht zij een jaar door in Brazilië. Daarna studeerde ze bedrijfseconomie aan de EUR in Rotterdam. Zij was samen met haar man 25 jaar eigenaar van een motorfietsbedrijf met 5 medewerkers (terwijl ze tegelijkertijd een samengesteld gezin runde).

Na het overlijden van haar echtgenoot, eind 2011, startte zij een nieuwe onderneming: Marketing Mercurius, voor marketing analyse en strategie. Daarnaast heeft zij vanaf 2000 diverse bestuurlijke en politieke functies bekleed.

Uiteraard kenden deze uiteenlopende ‘loopbanen’ zowel hoogte- als dieptepunten, die een schat aan kennis en ervaring hebben opgeleverd. Die kennis en ervaring heeft zij in 2015 ingebracht in haar eigen praktijk Sound Bytes of Wisdom. In die praktijk staan coaching, training en persoonlijke ontwikkeling centraal. Daarbij gebruikt Els de moderne methodes en technieken, NLP en EFT, die bewezen effectief zijn.

Ik plan graag een Kennismakingsgesprek, om te kijken hoe verandering en succes ook mogelijk zijn voor jou en je organisatie!

Contact

Sound Bytes of Wisdom heeft een praktijkruimte. Dit adres is alleen open tijdens trainingen en op afspraak

Adres:
Schinkelse Baan 6, 1e verdieping
2908 LE, Capelle aan den IJssel

Telefoon:
06-4390 2749

 

15 + 4 =

Share This